Menu Sluiten

Sectoren

Bekijk hieronder een aantal sectoren waarin wij actief zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Automotive

Steeds meer bedrijven en particulieren rijden inmiddels in een elektrische auto of bestelwagen. De AC en DC laders van Ecotap zorgen ervoor dat uw voertuigen snel en veilig opgeladen worden.
Van complete laadpleinen tot laadpunten bij mensen thuis, wij zorgen voor de juiste laadoplossing die past bij uw situatie.
 

Public transport

Voor openbaar vervoerders is het van belang om een betrouwbare en efficiënte laadinfrastructuur te creëren die voor meerdere jaren trouwe dienst kan bewijzen en op die manier te voorzien in duurzame energie om passagiers van A naar B te brengen. 

 

Logistics

Tijd is geld, daarom is het snel, doch gebalanceerd laden voor zware voertuigen één van de facetten die de producten van Ecotap bieden voor deze marktsector. Met snelladers speciaal ontworpen voor uitvoerig gebruik onderscheiden de producten van Ecotap zich in de markt van de logistiek.

Taxi- / personenvervoer

Met een combinatie van snelle en gebalanceerde laders (AC en DC) bieden de producten van Ecotap vervoerders de mogelijkheid optimaal gebruik te maken van hun vloot en chauffeurs zoveel mogelijke veilige en plezierige kilometers te laten maken.

Gas / Olie industrie

Ecotap snelladers bieden exploitanten van tankstations een laagdrempelige introductie in de wereld van elektrische auto’s. Hierbij is het een groot voordeel dat de laders uiterst toekomstbestendig zijn en makkelijk zijn op te schalen en uit te breiden.